Airco Almere

Airco Almere | Gecertificeerde monteurs

Bent u in Almere op zoek naar een airco? Voor thuis of voor uw bedrijf? Bij Totaal Gebouwbeheer, kunt u terecht voor: het kopen, laten plaatsen en onderhouden van airconditioning. Bij het vinden van een airco die aan uw wensen voldoet, kunt u vertrouwen op ons deskundige advies. Maar u kunt ook zelf aan de slag met behulp van de tools op onze website. Zo kiest u eenvoudig een airco uit ons uitgebreide aanbod A-merken. Neem gerust contact op voor het stellen van een vraag. Of maak een afspraak op locatie met onze adviseur.

Behaaglijk binnenklimaat: het hele jaar door

Airconditioning doet meer voor u dan alleen koelen. Ook het filteren van de lucht, verwarmen en ontvochtigen zijn waardevolle eigenschappen. Met de juiste instellingen profiteert u zo het hele jaar door van een behaaglijk binnenklimaat om in te kunnen leven en werken. Dit betekent gewoon kunnen slapen tijdens een hittegolf. Of een prettig verblijf op kantoor of voor de bezoekers van uw winkel in Almere.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Airco laten plaatsen door Totaal Gebouwbeheer

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij als airco installateur dé specialist in Almere en omgeving. Wilt u een airco laten plaatsen thuis of op uw bedrijf? Laat dan onze adviseur langskomen voor een afspraak. Onze pluspunten zijn:

  • Gecertificeerde monteurs
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte
  • Particulieren en bedrijven
  • Groot assortiment A-merken

Gecertificeerde airco installateur Almere

Het plaatsen van een airco kunt u overlaten aan onze gecertificeerde monteurs. Na de installatie laten zij uw huis of bedrijf weer netjes achter. Natuurlijk ontvangt u een heldere uitleg over de werking en kunt u optioneel een onderhoudscontract afsluiten.

Eerste selectie airconditioning met online tools

Gebruik onze online tools om zelf een airco te vinden die aan uw wensen voldoet. Zo berekent u eenvoudig de benodigde capaciteit kunt u een keuze maken uit onze collectie A-merken. Natuurlijk helpen ook onze experts u graag bij het vinden van een airco voor uw woning of bedrijf in Almere.

Service contract afsluiten

Ook voor service & onderhoud in Almere kunt u bij ons terecht. Zo is een eventuele storing snel verholpen. Maar deze voorkomen we nog liever met periodiek onderhoud. Maak een keuze uit onze servicepakketten en houd uw airco in optimale conditie. Dan werkt hij niet alleen wanneer u hem nodig heeft, maar gaat hij bovendien langer mee en hij verbruikt ook nog eens minder stroom!

Airco kopen Almere? Maak een afspraak.

Afspraak maken voor de montage van airconditioning in Almere? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. U bereikt ons op 072 303 4000 of door een bericht achter te laten op de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie