Airco Amsterdam

Airco installatie Amsterdam | A-merken

Wilt u een airco installatie laten plaatsen in Amsterdam? Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Totaal Gebouwbeheer. U kunt bij ons een airconditioning kopen en laten plaatsen. Ook met service en onderhoud kunnen wij u helpen. Met de handige tools op onze website, kunt u zelf een airco uit onze collectie selecteren. Wilt u hier graag hulp bij, dat kan natuurlijk. Voor een offerte of een vraag over het laten plaatsen van airconditioning in Amsterdam belt u ons vrijblijvend.

Airconditioning thuis en op het werk

Wanneer de temperaturen in Amsterdam oplopen, kunt u er thuis en op de zaak comfortabel bijzitten met airconditioning. Zo heeft u een goede nachtrust en kunt u zich overdag beter concentreren. Dankzij het vermogen van een airco om te koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen, zit u er het hele jaar door comfortabel bij.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer: specialist in airconditioning

Wij helpen particulieren en bedrijven met het kopen, plaatsen en onderhouden van hun airco. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. Met Totaal Gebouwbeheer, kunt u altijd vertrouwen op:

  • Particulieren en bedrijven
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Gecertificeerde monteurs
  • Vrijblijvende offerte
  • Groot assortiment A-merken

Vakkundige airco montage

Wie een airco installatie bij ons koopt, is altijd verzekerd van een vakkundige montage in Amsterdam door een gecertificeerde installateur. Hij laat alles weer netjes opgeruimd achter en geeft u een korte uitleg over uw nieuwe airco installatie. U heeft dan ook de optie om meteen een onderhoudscontract af te sluiten.

Zoek uw eigen airco uit

Met de handige tools op onze website, hoeft u geen airco specialist te zijn om een airco uit te zoeken. U berekent hiermee eenvoudig de benodigde capaciteit bij u thuis in Amsterdam of op het bedrijf. En kiest een airco uit ons assortiment A-merken, die aan uw wensen voldoet. De montage wordt natuurlijk wel gedaan door een gecertificeerde monteur.

Onderhoud & service

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Met periodiek onderhoud houden we uw installatie in topconditie. Hierdoor werkt uw airconditioning beter en wordt de levensduur verlengd. Last van een storing? We staan zo bij u in Amsterdam voor de deur. Vraag hiervoor naar de verschillende servicepakketten.

Airco offerte Amsterdam

Wilt u voortaan de hitte de baas zijn? Dat kan met airconditioning van installateur Totaal Gebouwbeheer. Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een afspraak in Amsterdam. U kunt ons bellen via 072 303 4000. Of een bericht sturen via e-mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie