Airco Den Helder

Airco kopen in Den Helder

Heeft u in Den Helder een airco specialist nodig? Waar u niet alleen een airco kunt kopen, maar waar u ook terecht kunt voor de montage en het onderhoud? Dan Kunt u zowel privé als bedrijfsmatig terecht bij Totaal Gebouwbeheer. U kunt gebruik maken van deskundig advies of zelf uw airco installatie uitzoeken uit onze collectie. De handige tools op onze website helpen u hierbij. Wilt u meer informatie over onze diensten in Den Helder? Of een gratis offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Altijd een aangename temperatuur

Wilt u het hele jaar door een aangename temperatuur in huis of op de zaak? Zodat u ‘s nachts goed kunt slapen en er overdag gewoon gewerkt kan worden? Dan is het tijd voor airconditioning. Een moderne airco kan namelijk verwarmen, lucht filteren, koelen en ontvochtigen. Het is dus een echt klimaatbeheersingssysteem! Zo heeft u zelf in de hand hoe warm of koud het binnen wordt in Den Helder.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Airco advies van Totaal Gebouwbeheer

Op zoek naar de meest geschikte airconditioning voor thuis of op de zaak? Wij zijn dé airco specialist in Den Helder en voorzien u graag van deskundig advies. Ook kunt u sowieso rekenen op:

  • Optioneel onderhoudscontract
  • Particulieren en bedrijven
  • Groot assortiment A-merken
  • Vrijblijvende offerte
  • Gecertificeerde monteurs

Installatie door een ervaren airco installateur

De montage van uw airco gebeurt door onze gecertificeerde monteurs. Dankzij hun ervaring hebben zij dit snel en vakkundig voor elkaar. Uw woning of bedrijf laten ze weer netjes achter. Maar niet voordat ze u de werking hebben uitgelegd en u de optie voor een onderhoudscontract hebben gegeven.

Zelf uw airco installatie uitzoeken

Bent u op zoek naar een geschikte airco voor uw woning of bedrijf in Den Helder? Maar weet u niet welk model geschikt is? Gebruik dan de handige tool op onze website. Hiermee kunt u zelf de benodigde capaciteit berekenen en het juiste model selecteren. Laat u dit liever aan onze deskundigheid over? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Ook de montage kunt u gewoon aan ons overlaten.

Airco in topconditie houden

Een airco die in goede conditie verkeert is beschikbaar wanneer u hem nodig heeft. In Den Helder kunnen wij u hierbij helpen met onze service- en onderhoudspakketten. Met af en toe een servicebeurt, blijft uw unit in goede conditie, verbruikt hij minder stroom en gaat hij langer mee. Ook voor storingen aan uw installatie kunt u bij ons terecht.

Airco plaatsen Den Helder? Bel gerust.

Als dé airco specialist in Den Helder en omgeving, kunt u door ons een airco op maat laten plaatsen. Wilt u meer informatie of een gratis offerte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. U kunt ons bellen op 072 303 4000. Of ons een bericht sturen via de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie