Airco Haarlem

Airco (laten) plaatsen Haarlem

Bent u als bedrijf of particulier in Haarlem op zoek naar een airco specialist? Voor het laten plaatsen van een airco installatie op maat? Bij Totaal Gebouwbeheer kunt u terecht voor het kopen, de montage en voor service en onderhoud van een airco. Op deze website vindt u onze collectie energiezuinige airco’s. Met behulp van enkele handige tools, weet u snel welke u moet hebben. Als u wilt kunnen we u hierbij helpen, want onze mensen staan altijd voor u klaar. Voor meer informatie of een vraag over airconditioning neemt u contact op.

Airconditioning voor thuis en op de zaak

Wanneer de temperaturen in Haarlem van de zomer weer oplopen, kunt u er comfortabel bij zitten. Door een airco te kopen is het prima uit te houden; en niet alleen in de zomer. Want doordat een moderne airco naast koelen ook kan verwarmen, ontvochtigen en de lucht filtert, profiteert u het hele jaar door van een behaaglijk binnenklimaat.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer: dé airco specialist

Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van airconditioning. Bedrijven en particulieren in Haarlem kunnen kunnen bij ons terecht voor het kopen, plaatsen en service & onderhoud van een airco. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Optioneel onderhoudscontract
  • Groot assortiment A-merken
  • Particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offerte
  • Gecertificeerde monteurs

Montage door een airco installateur

Schaft u via ons airconditioning aan in Haarlem? Dan kunt u altijd vertrouwen op een kundige montage door een gecertificeerde installateur. Deze zorgt er ook voor dat hij alles netjes opgeruimd achterlaat. Ook ontvangt u een korte uitleg over de werking en kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Zelf uw airco uitzoeken

Gebruik de handige tools op onze website om de capaciteit die u nodig heeft te berekenen. Hiermee kunt u vervolgens zelf een keuze maken uit onze collectie A-merken. Wilt u hier onze assistentie bij? Wij staan altijd klaar voor vragen en advies. Heeft u een geschikte airco gevonden? Dan komt er een ervaren installateur langs voor de montage in Haarlem.

Service & onderhoud

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het kopen en plaatsen van airconditioning. Wij verzorgen ook service en onderhoud. Met een periodieke controle gaat uw airconditioning langer mee en bent u verzekerd van een optimale werking. En ook bij storingen in Haarlem kunt u op ons rekenen. Informeer naar de verschillende onderhoudspakketten!

Contact opnemen airco Haarlem

Op zoek naar een airco installateur in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte of het stellen van een vraag. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 072 303 4000, maar ook via e-mail contact@totaalgebouwbeheer.nl en ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie