Airco Heemskerk

Airco specialist Heemskerk

Bent u op zoek naar een airco installateur in Heemskerk? Totaal Gebouwbeheer is dé specialist waar bedrijven en particulieren terecht kunnen. Bij ons kunt u niet alleen een airco kopen en laten plaatsen; u kunt ook bij ons terecht voor service en onderhoud. Met de handige tools op onze website, kunt u bovendien eenvoudig zelf uw airconditioning uitzoeken. Natuurlijk staan we altijd klaar om u van advies te voorzien. Neem gerust contact op voor een vraag over airconditioning in Heemskerk en ontvang een gratis offerte.

Comfortabel met airconditioning

Wilt u deze zomer de hitte de baas zijn in Heemskerk? Schaf dan een airco installatie aan voor thuis of op de zaak. Dan geniet u van een goede nachtrust en bent u fit om overdag te presteren. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Want onze airco’s kunnen niet alleen koelen: ze zorgen ook voor schone lucht, kunnen ontvochtigen én verwarmen. Zo geniet u 365 dagen per jaar van een aangenaam binnenklimaat.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Daarom naar Totaal Gebouwbeheer

Wij zijn dé airco specialist in Heemskerk voor bedrijven en particulieren. En uw one-stop-shop voor het kopen, (laten) plaatsen en onderhouden van uw airco. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Groot assortiment A-merken
  • Particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offerte
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Gecertificeerde monteurs

Airco montage door een gecertificeerde installateur

Wie zijn airconditioning door ons laat plaatsen, is altijd verzekerd van een vakkundige montage door een gecertificeerde monteur. Deze laat uw woning of bedrijf ook weer netjes achter en voorziet u van een korte instructie over het gebruik van uw airconditioning. Ook kunt u direct van de mogelijkheid gebruik maken om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Zelf een airco selecteren met handige tool

Een airco vinden, kunt u eenvoudig zelf met de handige tools op onze website. Hiermee kunt u zelf de capaciteit berekenen en een eerste selectie maken. In onze uitgebreide collectie A-merken vindt u altijd een geschikte oplossing. Voor de montage in Heemskerk kunt u altijd rekenen op een vakkundige installatie door onze monteur.

Storingen en onderhoud

Ook bij storingen en het onderhoud van uw airconditioning kunt u op ons rekenen. Want ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Door ons periodiek onderhoud te laten uitvoeren aan uw airco installatie, werkt hij optimaal en verbruikt hij minder stroom. Hierdoor gaat hij ook nog eens langer mee. Vindt er toch een storing plaats? Dat hebben wij als airco specialist snel voor u opgelost in Heemskerk. Informeer naar de verschillende servicepakketten.

Airco specialist Heemskerk nodig?

Airco laten plaatsen in Heemskerk? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een afspraak op locatie. U kunt ons bellen op 072 303 4000. Of stuur ons een bericht via e-mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie