Airco Heerhugowaard

Airco installateur in Heerhugowaard

Wilt u een airco laten plaatsen in Heerhugowaard door een erkende installateur? Neem dan contact op met Totaal Gebouwbeheer, dé airco specialist in de regio. Bij ons kunt u niet alleen een airco kopen en laten plaatsen, ook voor onderhoud en service kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag bij met deskundig advies, maar zelf uw airco-unit selecteren kan ook met behulp van de handige tools op onze website. Probeer ze uit of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Airco kopen

Door een airco te kopen en te laten plaatsen in uw huis of bedrijf in Heerhugowaard, geniet u binnen het hele jaar door van een prettige temperatuur. Wel zo prettig met de hete zomers van de afgelopen jaren. Maar ook in de winter heeft u er profijt van, omdat u er ook mee kunt verwarmen! Daarnaast kunt u airconditioning ook gebruiken om lucht te ontvochtigen en te reinigen. Het is dus een goede manier om het binnenklimaat te beheersen.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Airco kopen bij Totaal Gebouwbeheer

Bent u in Heerhugowaard op zoek naar een airco specialist om een airco te kopen én te laten plaatsen? Dan kunnen wij u helpen! Maak vrijblijvend een afspraak, dan komen we langs om de situatie ter plekke te bekijken. Onze pluspunten:

  • Optioneel onderhoudscontract
  • Groot assortiment A-merken
  • Vrijblijvende offerte
  • Particulieren en bedrijven
  • Gecertificeerde monteurs

Airco laten plaatsen

Wij zijn een erkende installateur met jarenlange ervaring. De montage van een airco installatie in Heerhugowaard kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. We werken snel en effectief en laten alles weer netjes achter. Verder voorzien we u van een heldere uitleg over de werking en heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Airco kiezer / capaciteit berekenen

Wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Maar een eerste selectie maken kunt u ook zelf. Met behulp van de tools op onze website, kunt u eenvoudig de capaciteit berekenen en een model kiezen uit onze energiezuinige airco-collectie. Deze kunt u vervolgens door onze installateur laten plaatsen in Heerhugowaard.

Service en onderhoud in Heerhugowaard

Uw airconditioning werkt beter en gaat langer mee, wanneer u deze regelmatig laat onderhouden. Hiervoor bieden wij diverse onderhoudspakketten aan. Wij zorgen ervoor dat uw airco in topconditie blijft. Ook bij storingen aan uw airco kunnen wij u helpen. Onze monteurs staan dan snel bij u voor de deur in Heerhugowaard, zodat u uw airconditioning weer snel kunt gebruiken.

Airconditioning nodig in Heerhugowaard? Gratis offerte.

Op zoek naar een specialist in airconditioning waar u terecht kunt voor het kopen, laten plaatsen en onderhouden van een airco? Bel ons dan via 072 303 4000. Of stuur ons een bericht via de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie