Airco Hoofddorp

Airco Hoofddorp | Kopen, montage en onderhoud

Bent u in Hoofddorp op zoek naar een allround airco installateur? Een specialist, waarbij u alles onder één dak vindt? Van het kopen en laten plaatsen tot aan onderhoud en het verhelpen van storingen? Dan kunt u zowel thuis als voor uw bedrijf rekenen op de service van Totaal Gebouwbeheer. Wij staan u bij met deskundig advies voor het vinden van de meest geschikte airco voor uw situatie. Maar u kunt ook zelf aan de slag, want met de tools op onze website kunt u de benodigde capaciteit laten uitrekenen en het juiste model vinden. Meer weten over ons dienstenpakket in Hoofddorp? Of een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op.

Prettig binnenklimaat: het hele jaar door

Het hele jaar door profiteren van een comfortabel binnenklimaat in Hoofddorp. Dat kan wanneer u airconditioning laat plaatsen. Dan ligt u hartje zomer niet wakker van de hitte en is het ook in uw bedrijf prettig vertoeven. Met een moderne airco kunt u: ontvochtigen, koelen en verwarmen én geniet u altijd van schone lucht! Het is dus in feite een klimaatbeheersingssysteem, waarmee het binnen altijd prettig verblijven is.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Airco kopen bij Totaal Gebouwbeheer

Wilt u zeker weten dat u de juiste airco koopt voor de juiste ruimte? Vertrouw dan op de deskundigheid van dé airco specialist in Hoofddorp en omgeving. Dan kunt u bovendien rekenen op:

  • Particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offerte
  • Gecertificeerde monteurs
  • Groot assortiment A-merken
  • Optioneel onderhoudscontract

Airco laten plaatsen

Wij beschikken over gecertificeerde monteurs voor een vlekkeloze montage van uw airco installatie. Daarnaast ontvangt u een heldere uitleg over de werking en laten we uw bedrijf of woning weer netjes achter. Maak ook zeker gebruik van de geboden optie om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan kunt u er extra lang van genieten.

Online tools uitzoeken airco

Welke airco is nu het meest geschikt voor uw bedrijf of woning in Hoofddorp? Hier hebben we twee handige tools voor ontwikkeld. Deze berekenen de benodigde capaciteit voor u en helpen u het meest geschikte model te vinden. U vindt ze op de website, maar kunt natuurlijk ook gebruik maken van de kennis van onze experts. Zij zijn altijd beschikbaar voor vragen.

Stroom en geld besparen met onderhoud

Wist u dat u geld en stroom kunt besparen met periodiek onderhoud? Een optimaal werkende airco, verbruikt namelijk minder stroom en gaat langer mee. Zo verdient onderhoud zichzelf weer terug. Hiervoor bieden wij service- en onderhoudspakketten aan. Zo bent u verzekerd van een airco die werkt wanneer u hem nodig heeft en kunnen wij u ook helpen bij een storing. Die hebben wij als airco specialist zo opgelost!

Airco Hoofddorp: gratis offerte

Airco laten plaatsen in Hoofddorp? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur, voor een vraag of het aanvragen van een gratis offerte. Bel 072 303 4000, stuur ons een bericht via contact@totaalgebouwbeheer.nl of gebruik het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie