Airco Hoorn

Airco kopen Hoorn | A-merken

Particulieren en bedrijven die een airco willen kopen in Hoorn, kunnen terecht bij Totaal Gebouwbeheer. Wij zijn een erkende airco installateur, waarbij u ook voor service en onderhoud terecht kunt. Zoek een mooie airco uit op onze website, dan zit u er van de zomer comfortabel bij. Met de handige tools op de website heeft u hem zo gevonden. Natuurlijk staan onze experts altijd voor u klaar bij vragen. Meer weten? Neem gerust contact op.

Waarom airco kopen Hoorn?

Wordt het ‘s zomers te warm bij u thuis of op de zaak in Hoorn? Door een airco te kopen, zit u er het hele jaar door comfortabel bij. Inderdaad, het hele jaar. Want moderne airconditioning kan naast koelen ook verwarmen, ontvochtigen en de lucht reinigen. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd van een prettig binnenklimaat!

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer: alles onder één dak

Airco kopen, laten plaatsen en service & onderhoud, bij ons vindt u op het gebied van airconditioning in Hoorn alles onder één dak. Neem daarom gerust contact op, dan komen we vrijblijvend langs om de situatie ter plekke te bekijken. Ook bent u bij ons altijd verzekerd van:

  • Vrijblijvende offerte
  • Groot assortiment A-merken
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Gecertificeerde monteurs
  • Particulieren en bedrijven

Montage door een airco specialist

Totaal Gebouwbeheer is dé airco specialist in Hoorn. Wij zorgen voor de montage van uw nieuwe airco installatie en laten uw woning of bedrijf weer opgeruimd achter. Maar niet voordat we u een korte uitleg over de werking van uw nieuwe airconditioning hebben gegeven. Deze geeft u direct de mogelijkheid om een contract voor periodiek onderhoud af te sluiten.

Zelf airco uitzoeken & capaciteit bepalen

Op onze website vindt u twee handige tools, waarmee u zelf een geschikte airco uit kunt zoeken. Hiermee berekent u de koelcapaciteit die u nodig heeft en kunt u een geschikt model uitzoeken uit onze collectie. Natuurlijk zijn onze experts altijd beschikbaar voor vragen en zorgt onze ervaren installateur voor de installatie van uw airconditioning in Hoorn.

Service & onderhoud door de specialist

Behalve voor een airco kopen en laten plaatsen, kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud. Door uw installatie periodiek te laten onderhouden, werkt hij efficiënter en gaat hij langer mee. Een airco in goede conditie is er voor u wanneer u hem nodig heeft. En is er toch een storing? Dan kunt u in Hoorn gebruik maken van onze storing service. Vraag naar onze verschillende onderhoudspakketten.

Airconditioning Hoorn? Gratis offerte.

Voor de service van een airco specialist in Hoorn, of een gratis offerte, neemt u vrijblijvend contact op. U kunt ons bellen op het volgende nummer 072 303 4000 of ons een bericht sturen via contact@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie