Airco Huizen

Airco Huizen | Kopen, installatie en onderhoud

Op zoek naar een airco specialist in Huizen? Bij Totaal Gebouwbeheer vindt u alles dat u nodig heeft onder één dak. U kunt bij ons terecht om een airco te kopen, te laten plaatsen en ook voor service en onderhoud. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. U kunt hierbij vertrouwen op ons deskundige advies of zelf aan de slag gaan met de tools op onze website. Hiermee kunt u eenvoudig zelf de capaciteit berekenen en een geschikt model selecteren. Wilt u een gratis offerte ontvangen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Ideaal binnenklimaat: 365 dagen per jaar

Een moderne airco kan verwarmen, ontvochtigen, koelen en lucht filteren. Dit maakt het een waar klimaatbeheersingssysteem. Hiermee bepaalt u zelf hoe warm of koud het in een bepaalde ruimte is. Zo geniet u thuis in Huizen van een heerlijk koele slaapkamer tijdens een hittegolf. En kan er op de zaak gewoon worden doorgewerkt, wat de buitentemperatuur ook is.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Airco nodig in Huizen? Totaal Gebouwbeheer.

Wij zijn de airco specialist die zorgt voor de juiste airco in de juiste ruimte. Heeft u een (bedrijfs)ruimte in Huizen die uw wilt laten koelen? Maak dan een afspraak met onze adviseur en profiteer van de vele voordelen:

  • Gecertificeerde monteurs
  • Particulieren en bedrijven
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte
  • Groot assortiment A-merken

Airco montage

Het plaatsen van een airco gebeurt door onze gecertificeerde monteurs. Dankzij jarenlange ervaring, kunt u rekenen op een vlekkeloze montage en zit u er snel koeltjes bij. Natuurlijk geeft de installateur u ook een heldere uitleg over de werking en laten we alles netjes achter. Ook bieden we u meteen de mogelijk voor het afsluiten van een onderhoudscontract aan.

Gebruik onze online tools

Hoe bepaalt u nu wat de juiste airco is voor uw huis of bedrijf in Huizen? Dat valt reuze mee met de handige tools op onze website. Deze berekenen het benodigde vermogen voor u en helpen u een bijpassend model te vinden. Zo maakt u snel een eerste selectie. Natuurlijk staan onze experts altijd klaar voor deskundig advies.

Voordelen van periodiek onderhoud

Met periodiek onderhoud houden we uw airconditioning in topconditie. Zo gaat hij langer mee en verbruikt hij minder stroom. U bespaart dus geld met onderhoud! Hierdoor werkt uw airconditioning wanneer u hem nodig heeft. Krijgt u toch te maken met een storing? Dan hebben wij dit snel verholpen. Informeer daarom naar onze diensten op het gebied van service en onderhoud.

Neem contact op voor een gratis offerte

Graag een airco laten plaatsen thuis of in uw bedrijf in Huizen? Neem dan contact op voor een gratis offerte of aanvullende informatie. We zijn telefonisch bereikbaar op 072 303 4000, via de mail op contact@totaalgebouwbeheer.nl en via het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie