Airco IJmuiden

Airco IJmuiden | Groot assortiment A-merken

Heeft u zakelijk of privé behoefte aan airco in IJmuiden? Dan helpt Totaal Gebouwbeheer u graag aan airconditioning die aan al uw wensen voldoet. Bij ons kunt u niet alleen een airco kopen, wij zorgen ook voor de montage en het onderhoud. We staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Maar u kunt ook zelf een geschikte airco selecteren met de tools op onze website. Hiermee vindt u eenvoudig wat u zoekt in ons uitgebreide aanbod A-merken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak op locatie met onze adviseur.

Altijd behaaglijk binnen met airconditioning

Met airconditioning beheerst u het klimaat. Want u kunt er mee koelen, verwarmen, ontvochtigen en de lucht filteren! Stel hem in en uw airco zorgt voor een binnenklimaat naar wens. Hierin kunt u leven en werken zoals het u uitkomt. U slaapt als een roos tijdens een hittegolf. En uw werknemers en klanten hebben een prettig verblijf in uw winkel, instelling of bedrijf in IJmuiden.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer: airco plaatsen specialist

Wij zijn dé airco specialist in regio IJmuiden. Wilt u zakelijk of privé een airco laten plaatsen? Nodig dan vrijblijvend onze adviseur uit voor een afspraak. Onze pluspunten zijn:

  • Vrijblijvende offerte
  • Particulieren en bedrijven
  • Groot assortiment A-merken
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Gecertificeerde monteurs

Montage door een gecertificeerde airco installateur

Het plaatsen van een airco installatie in IJmuiden? Die klus kunt u overlaten aan onze gecertificeerde monteurs. Zij zorgen er ook voor dat ze alles na de installatie weer netjes achterlaten. Ook geven ze u een duidelijke uitleg over de werking en heeft u de mogelijkheid om meteen een servicecontract af te sluiten.

Oriënteren met onze online tools

Op onze website vindt u online tools waarmee u een eerste selectie kunt maken op zoek naar een airco die aan uw wensen voldoet. Deze berekenen de capaciteit die u nodig heeft en helpen u de juiste airco te vinden in onze uitgebreide collectie A-merken. Met een beetje hulp van onze experts vindt u zo de juiste airco voor uw woning of bedrijf in IJmuiden.

Service- en onderhoudscontract afsluiten

Ook met service & onderhoud in IJmuiden kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld voor het verhelpen van storingen. En het voorkomen van storingen met periodiek onderhoud. Kies voor één van onze servicepakketten en houdt uw airco in topconditie. Dan kunt u er op rekenen wanneer u hem nodig heeft, gaat hij langer mee en verbruikt hij ook nog eens minder stroom.

Airco specialist nodig in IJmuiden? Maak een afspraak.

Wilt u een airco kopen in IJmuiden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Hiervoor belt u naar 072 303 4000. Of stuur ons een bericht via e-mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie