Airco Purmerend

Airco specialist Purmerend

Wilt u als particulier of bedrijf een airco kopen in Purmerend? Dan kunt u terecht bij Totaal Gebouwbeheer: de erkende airco installateur, ook voor service & onderhoud. Vind een geschikte airco op onze website en zit er van de zomer comfortabel bij. Dankzij de handige tools op onze website heeft u hem zo gevonden. Wilt u hier advies bij? Onze experts helpen u graag. Voor meer informatie over airconditioning in Purmerend neemt u vrijblijvend contact op.

Airco kopen voor thuis of op de zaak

Kunt u ‘s zomers thuis in Purmerend niet slapen van de hitte? En is het op de zaak ook niet uit te houden? Een airco kopen is de oplossing, want dan zit u er het hele jaar door comfortabel bij. Met moderne airconditioning, geniet u het hele jaar door van een prettig binnenklimaat. Dit is, omdat deze behalve koelen ook kan verwarmen, ontvochtigen en zorgen voor schone lucht.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Natuurlijk naar Totaal Gebouwbeheer.

Totaal Gebouwbeheer is dé totaalaanbieder op het gebied van airconditioning. Van het kopen en laten plaatsen in Purmerend tot service & onderhoud. Maak een afspraak met onze adviseur, dan komt hij vrijblijvend bij u langs. Bij Totaal Gebouwbeheer kunt u altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte
  • Particulieren en bedrijven
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Gecertificeerde monteurs
  • Groot assortiment A-merken

Installatie door een airco specialist

Schaft u een airco bij ons aan? Dan kunt u altijd rekenen op een professionele montage van uw airco installatie. Uw woning of bedrijf in Purmerend laten we altijd netjes opgeruimd achter. Ook geven we u altijd een korte instructie over de werking en krijgt u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten.

Zelf de meest geschikte airco uitzoeken

Met de handige tools op onze website, kunt u eenvoudig zelf de benodigde capaciteit uitzoeken en een geschikte airco selecteren. Wilt u hier hulp bij? Onze experts staan altijd klaar om een handje te helpen of een vraag te beantwoorden. De montage van uw airconditioning in Purmerend gebeurt door onze ervaren installateur.

Service & onderhoud

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen en laten plaatsen van een airco, maar ook voor service en onderhoud. Laat ons uw airco installatie periodiek controleren, dan blijft hij optimaal werken en gaat hij langer mee. Treden er toch problemen op? Maak dan gebruik van onze service bij storingen in Purmerend. Ontdek onze verschillende servicepakketten!

Airconditioning Purmerend? Neem contact op.

Heeft u de service van een airco installateur nodig in Purmerend? Of wilt u graag een gratis offerte ontvangen? Dan kunt u ons vrijblijvend bellen op 072 303 4000, een bericht sturen naar contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier invullen.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie