Airco Zaandam

Airco Zaandam | Gratis offerte

Wilt u zakelijk of privé een airco kopen in Zaandam? Bij Totaal Gebouwbeheer vindt u zonder twijfel een airco die aan al uw wensen voldoet. Ook voor de montage en het onderhouden van airconditioning kunt u bij ons terecht. Maak gebruik van de kennis van onze experts of zoek er zelf één uit met behulp van de rekentools op deze website. Zo maakt u eenvoudig een keuze uit ons riante aanbod A-merken. Voor een afspraak in Zaandam met onze adviseur neemt u vrijblijvend contact op.

Altijd behaaglijk binnenshuis

Met airconditioning is het altijd behaaglijk binnenshuis. Dit is mogelijk, omdat u er niet alleen mee kunt koelen, maar ook verwarmen, ontvochtigen en de lucht reinigen. Stel uw voorkeuren in en de airco installatie voert het uit. Zo is het binnen ook tijdens een hittegolf prima uit te houden. U heeft een normale nachtrust en ook klanten of andere bezoekers van uw bedrijf of instelling in Zaandam waarderen een comfortabel binnenklimaat.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer: dé airco specialist

Neem vrijblijvend contact op met dé airco specialist van de regio Zaandam, wanneer u privé of zakelijk een airco wilt laten plaatsen. Onze adviseur komt graag bij u langs voor advies. Dit zijn de voordelen:

  • Gecertificeerde monteurs
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Particulieren en bedrijven
  • Groot assortiment A-merken
  • Vrijblijvende offerte

Airco plaatsen door een gecertificeerde installateur

Het plaatsen van een airco installatie in Zaandam, kunt u met een gerust hart overlaten aan onze monteurs. Zij zijn allemaal gecertificeerd en zorgen er ook voor dat alles netjes wordt opgeruimd. Uiteraard ontvangt u ook een heldere instructie over het gebruik en heeft u de optie om een servicecontract af te sluiten.

Voorselectie maken met onze online tools

Gebruik de online tools op onze website om een voorselectie te maken. Deze berekenen de capaciteit die u nodig heeft en helpen u een airco te vinden die aan uw wensen voldoet. Onze experts helpen u verder om de best mogelijke airco voor uw bedrijf of woning in Zaandam te vinden.

Voordeel van een onderhoudscontract

Ook met service & onderhoud in Zaandam kunnen wij u helpen. Hiervoor hebben wij diverse pakketten samengesteld. Dan staan we snel voor de deur in het geval van een storing. En voorkomen we storingen door periodiek uw airconditioning goed te onderhouden. Bovendien heeft een optimaal werkende airco een langere levensduur en verbruikt hij minder elektriciteit.

Airco kopen Zaandam? Bel voor een afspraak.

Heeft u airconditioning nodig in Zaandam? Bel dan vrijblijvend voor een afspraak met onze adviseur via 072 303 4000. Of gebruik de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier om ons een bericht te sturen.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie