Airconditioning particulier

Airconditioning

Wilt u als particulier een airco laten plaatsen in uw woning of vakantiehuis, zodat u er het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele temperatuur? Neem dan contact op met Totaal Gebouwbeheer, wij zijn dé totaalaanbieder op het gebied van airconditioning voor zowel voor het kopen van een airco, het laten plaatsen en het onderhouden kunt u bij ons terecht. Met behulp van de handige tools op onze website, krijgt u al een aardig idee welke airco u moet hebben. Maar natuurlijk staan we altijd voor u klaar met deskundig advies. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Airco kopen

De zomers worden steeds warmer. Hoe houdt u het hoofd koel? Door thuis een split-airco te laten plaatsen, geniet u als particulier het hele jaar door van een comfortabele temperatuur in huis. Een split-airco bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Hiermee koelt u ruimtes onafhankelijk van elkaar, en kunt u ze op de ingestelde temperatuur houden. Zo heeft u koeling in de ruimtes waar u het het hardste nodig heeft. In de slaapkamer om aan uw nachtrust toe te komen. In de woonkamer gedurende de dag. Maar ook in uw thuiskantoor om prettig te kunnen werken.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Vind de airco die bij u past

Wij hebben een geschikte airco voor iedere particulier. En bieden oplossingen voor vakantiehuizen, bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Een split systeem (één binnenunit en één buitenunit) komt het meeste voor. Maar er zijn ook multi-split systemen met meerdere binnenunits, die onafhankelijk van elkaar kunnen verwarmen en koelen. Verder heeft u de keuze uit verschillende modellen, voor op de vloer, wand of aan het plafond. Bij een particulier thuis wordt vaak gekozen voor een vloermodel of wandmodel. De handige keuzetool helpt u het juiste model te vinden.

AIRCONDITIONING
INSTALLATIE KOPEN

VERBRUIK
AIRCONDITIONING

VIND DE AIRCO
DIE BIJ U PAST

CAPACITEIT
BEREKENEN

Airco capaciteit berekenen

Nadat u besloten heeft welk type u nodig heeft, is het tijd om de capaciteit te bepalen. Om te kunnen berekenen welke capaciteit airco u als particulier nodig heeft, hebben we een handige tool ontwikkeld. Aan de hand van onder andere het volume van de ruimte en de isolatiewaarde, berekent u zo eenvoudig zelf de capaciteit van uw airco. Hiermee kunt u bekijken welke modellen in aanmerking komen voor bij u thuis.

Particulier airco kopen? Bel gerust

Wilt u als particulier een airco kopen? Bel ons dan vrijblijvend voor een afspraak met onze adviseur. U kunt ons telefonisch bereiken op 072 303 4000, ons een bericht te sturen of het contactformulier te invullen.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie