Airconditioning zakelijk

Airco zakelijk

Wilt u zakelijk een airconditioning investeren om de binnentemperatuur deze zomer binnen de perken te houden? Dan kunt u terecht bij Totaal Gebouwbeheer, dé airco specialist waar u alles op gebied van airconditioning onder één dak kunt vinden. U kunt bij ons namelijk terecht voor een energiezuinige airco voor een comfortabel leefklimaat.

Offerte aanvraag zakelijke airco

Wanneer de temperaturen binnen uw bedrijf of instelling in de zomer hoog oplopen, is het laten plaatsen van airconditioning geen overbodige luxe. Klanten, werknemers en bezoekers voelen zich nu eenmaal prettiger in een perfect (werk)klimaat. Maar wat kost dit nu eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden? Daar komt u eenvoudig achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze experts komen dan bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Airco zakelijk

Wilt u zakelijk een airco aanschaffen? Om de binnentemperatuur deze zomer binnen de perken te houden? Dan kunt u terecht bij Totaal Gebouwbeheer, dé airco specialist waar u alles op airco gebied onder één dak vindt. U kunt bij ons namelijk terecht voor een energiezuinige airco voor een comfortabel leefklimaat. Vraag een gratis offerte aan voor een zakelijke airco, dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvraag zakelijke airco

Wanneer de temperaturen binnen uw bedrijf of instelling in de zomer hoog oplopen, is het laten plaatsen van airconditioning geen overbodige luxe. Klanten, werknemers en bezoekers voelen zich nu eenmaal prettiger in een gematigd (werk)klimaat. Maar wat kost dit nu eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden? Daar komt u eenvoudig achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze experts komen dan bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Airco kopen zakelijk

Hoe houdt u het hoofd koel op de zaak tijdens de warme zomer? Door zakelijk een airco aan te schaffen, profiteert u binnen het hele jaar door van een prettig klimaat. Dat werkt een stuk prettiger. Wij kunnen een efficiënt en doeltreffende aircosysteem voor u ontwerpen, plaatsen en onderhouden. Hierbij kunt u ook rekenen op het deskundige advies van onze specialisten, om uw systeem slim in te regelen. Zo voorkomt u onnodig energieverbruik. Met het juiste systeem, zorgen wij voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in vele sectoren. Branches waar wij veel ervaring in hebben zijn:

  • Horeca
  • Scholen
  • Hotels
  • Kappers
  • Schoonheidssalons
  • Kantoren
  • Zorginstellingen
Airconditioning zakelijk

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek bespreken we wat er mogelijk is. Verder meten we onder andere de ruimte op en bepalen de isolatiewaarde, waarna we de benodigde capaciteit berekenen. Ook bekijken we samen welk type airco het meest geschikt is en waar de unit het beste kan worden geplaatst. Onze experts weten precies wat er nodig is om aan uw wensen te voldoen en voorzien u van deskundig advies. Nadat jullie samen hebben besloten, welke zakelijke airco het beste in uw wensen voorziet, ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons.

Subsidiemogelijkheden

Wie zakelijk investeert in energiezuinige technieken, kan gebruik maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA)-regeling. Zo bespaart u door het kopen van een duurzaam aircosysteem niet alleen op uw energiekosten, maar betaalt u ook nog eens minder belasting. Bij onze offerte ontvangt u alle informatie over deze subsidieregeling die u nodig heeft.

Zakelijk een airco kopen? Voor vragen of een gratis offerte, zijn wij telefonisch bereikbaar op 072 303 4000. Een bericht sturen kan ook via de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie