Service & Onderhoud

Onderhoud

Een goed en betrouwbaar systeem is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke woon en werkplezier. Om er voor te zorgen dat uw toestel elke maand goed, energiezuinig en vooral veilig blijft werken is het aan te raden om uw installatie van tijd tot tijd te laten onderhouden. Wij van Totaal Gebouwbeheer BV bieden de service en onderhoud, zodat je ten alle tijden op je apparaten kan vertrouwen. Het periodiek onderhouden van apparaten helpt namelijk bij het voorkomen van onnodige reparaties en storingen. Ook zal het apparaat efficiënt en goed blijven werken.

Met een onderhoudscontract als basis brengen we alle onderhoudsgevoelige onderdelen in kaart en zullen deze op periodieke basis per installatie uitvoeren

Waarom Totaal Gebouwbeheer BV?

  • Een uitgebreid team van monteurs, installateurs en specialisten
  • Een bereikbaarheid van 24/7
  • Storingen worden binnen no-time opgelost
  • Kennis van een groot deel van alle soorten merken
  • Volledige uitbesteding en geen zorgen meer
  • Beheer via een online logboek van alle installaties

Ontvang je graag vrijblijvend een offerte of heb je vragen en/of opmerkingen over onze diensten? Neem contact met ons door middel van het contactformulier of via onderstaande contactgegevens. Wij helpen je graag!

Meerjarig onderhoudscontract

Met een meerjarig onderhoudscontract brengen we alle onderhoudsgevoelige onderdelen in kaart. Met installatietechnische kennis kunnen we exact aangeven wat er wanneer moet gebeuren. Dat betekent niet alleen geen omkijken meer naar het onderhoud, maar vaak ook financieel voordeel.

Storing melden

Wij weten hoe irritant een storing is en het komt nooit gelegen. Wij staan klaar om je hierbij te helpen zonder een abonnement voor nodig!

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie