Ventilatie particulier

Ventilatie particulier

Wilt u als particulier een ventilatie in huis laten plaatsen? Zodat u altijd over de beste binnenluchtkwaliteit beschikt? Dan kunt u terecht bij Totaal Gebouwbeheer, dé specialist op het gebied van ventilatiesystemen voor particulier. Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft onder één dak. Zo kunt u als particulier behalve voor het kopen van een ventilatiesysteem, ook bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud. Meer weten over ventilatie of een gratis offerte? Neem gerust contact op.

Ventilatiesysteem kopen

Met het kopen van een airco met ventilatiesysteem, verzekert u zich als particulier van een goede ventilatie van uw woning. Deze zorgt voor frisse lucht van buiten en voert vieze en allergie opwekkende stoffen af. Ook een teveel aan vocht wordt uit de lucht gehaald. Met ventileren wordt de lucht in huis 24 uur per dag ververst. Zo beschikt u altijd over een uitstekende luchtkwaliteit in huis. Doordat onze ventilatie gebruik maakt van een warmteterugwinning (WTW)-systeem gaat er geen energie verloren.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Ventilatie advies voor de particulier

Om erachter te komen hoe u uw huis het beste kunt ventileren, neemt u contact met ons op. Onze experts weten alles over ventilatie en ventileren. Zij voorzien u graag van deskundig advies. Bij Totaal Gebouwbeheer kunt u altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende afspraak
  • Advies op maat
  • Gecertificeerde monteurs
  • Vrijblijvende offerte
  • Optioneel onderhoudscontract

VENTILATIE
INSTALLATIE KOPEN

VERBRUIK
VENTILATIE

VIND DE VENTILATIE
DIE BIJ U PAST

CAPACITEIT
BEREKENEN

Vind het ventilatiesysteem dat bij u past

Met ons (de)centrale WTW-systeem kunt u alle ruimtes in huis ventileren. Zo wordt er altijd verse lucht aangevoerd, zonder dat er energie verloren gaat. Zowel warmte als kou kunnen worden hergebruikt. Voor een efficiënte en goede werking heeft u een ventilatiesysteem op maat nodig. Hier helpen onze experts u graag bij. Maar u kunt als particulier ook zelf alvast kijken met behulp van deze tool. Zo heeft u snel een indicatie welk ventilatiesysteem het meest geschikt is voor bij u thuis.

Airconditioning/ventilatie capaciteit berekenen

Ook voor het berekenen van de benodigde capaciteit van uw airco/ventilatie-unit is een rekentool beschikbaar. Hierbij vult u bepaalde gegevens, zoals de inhoud van de te koelen/ventileren ruimtes in kubieke meters(m3). De tool berekent dan zelf de benodigde capaciteit. Zo vindt u als particulier snel het ventilatiesysteem dat aan al uw wensen voldoet.

Ventilatie particulier kopen? Bel vrijblijvend.

Wilt u als particulier meer weten over het belang van ventileren of een gratis offerte? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 072 303 4000. Of stuur ons een een via contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie