Ventilatie zakelijk

Ventilatie zakelijk

Heeft u ventilatie nodig in een zakelijke omgeving? Totaal Gebouwbeheer is dé expert op het gebied van ventilatiesystemen en biedt ventilatie oplossingen voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Bij ons vindt u ventilatiesystemen voor kleinere ruimtes tot grootschalige luchtbehandelingskasten. Wilt u weten wat we voor de luchtkwaliteit in uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan komen we bij u langs voor een adviesgesprek en ontvangt u een offerte op maat.

Offerte aanvraag zakelijke ventilatie

Als ventilatiespecialist, kunnen wij u alles over ventileren vertellen. Wat u nodig heeft en welke kosten hieraan zijn verbonden. Vraag ons daarom om een vrijblijvende offerte om erachter te komen wat ventilatie voor zakelijk gebruik u gaat kosten. U kunt dan een goede afweging maken.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Ventilatie kopen zakelijk

Verse en schone lucht, die wilt u natuurlijk niet alleen thuis en buiten, maar ook in uw bedrijfsgebouw of instelling. Investeer daarom ook zakelijk in goede ventilatie. Zo genieten u, uw medewerkers, klanten, bezoekers en vele anderen van schone lucht. Dat werkt veel prettiger en mensen zullen zich comfortabeler voelen. Wij verkopen ventilatie in veel verschillende branches waaronder:

  • Schoonheidssalons
  • Kantoren
  • Hotels
  • Onderwijs
  • Horeca
  • Kappers
  • Zorginstellingen

Adviesgesprek

Voor het maken van een offerte op maat, komen we natuurlijk bij u langs voor een adviesgesprek. Om uw wensen te bespreken en om de situatie ter plekke te bekijken. We berekenen de capaciteit die u nodig heeft en bekijken waar we de unit kwijt kunnen. Hierbij kunt u rekenen op onze deskundigheid en eerlijk advies. Zo komt u erachter met welke zakelijke ventilatie u in uw behoefte kunt voorzien. En ontvangt u een aanbod in een vrijblijvende offerte.

Subsidiemogelijkheden

Om kleinere ondernemers te ondersteunen met het verduurzamen van hun bedrijf, stelt de overheid regelmatig subsidies beschikbaar. Informeer daarom bij de rijksoverheid of u hiervoor in aanmerking komt. De subsidies worden meestal verstrekt op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij.

Ventilatie nodig voor uw bedrijf?

Op zoek naar een goed ventilatiesysteem voor uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail ons via 072 303 4000 of contact@totaalgebouwbeheer.nl. Of gebruik het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie