Warmtepomp Alkmaar

Warmtepomp specialist Alkmaar

Wilt u in Alkmaar een warmtepomp laten plaatsen? Waarmee u fors bespaart op de energierekening en ook meteen uw ecologische voetafdruk verkleint? Onze warmtepompen zijn een alternatief voor de CV-ketel. Doordat ze energie uit de lucht kunnen halen, verbruiken ze tot 80% minder energie uit traditionele energiebronnen. Dat is dus een investering die u snel terugverdient! Gebruik de tools op deze website om alvast een eerste selectie te maken. Niet alleen particulieren, maar ook VVE’s, woningcorporaties en bedrijven kunnen in Alkmaar kunnen bij ons terecht voor het plaatsen van een warmtepomp. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met de adviseur van Totaal Gebouwbeheer.

Waarom warmtepomp kopen?

Lucht bevat altijd energie, zowel in de zomer als in de winter. Met een warmtepomp kunt u deze aan de lucht onttrekken, zodat u uw woning of bedrijf voordelig kunt koelen of verwarmen. Wanneer u uw CV-ketel in Alkmaar vervangt voor een warmtepomp, begint dus meteen met besparen. Helemaal nu de technologie zover is ontwikkeld dat ook tapwater tot wel 60 graden bereid kan worden, zonder dat extra te verwarmen met gas of elektriciteit nodig is.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Dé installateur van warmtepompen in Alkmaar

Niet alleen particulieren en bedrijven, maar ook wooncorporaties en VVE’s in Alkmaar kunnen bij ons terecht voor het kopen, het onderhoud en de montage van een warmtepomp. Elke situatie vraagt om maatwerk, dus maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur om erachter te komen welke warmtepomp u moet hebben. Daarbij kunt u altijd rekenen op deze fijne voordelen:

  • Vrijblijvende offerte
  • Gecertificeerde monteurs
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Particulieren en bedrijven
  • Groot assortiment A-merken

Maak zelf een eerste selectie

Bepalen welke warmtepomp installatie u in Alkmaar nodig heeft. Dat is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder: uw energieverbruik, de afmetingen en de isolatiewaarde van uw huis. Met de tools op deze website kunt u eenvoudig zelf de capaciteit berekenen en een model selecteren dat aansluit bij uw wensen. Zo heeft u al een aardige indruk wat u nodig heeft. Uiteraard helpt onze specialist u met de definitieve selectie.

Service & onderhoud abonnement

Ervaar het gemak en de voordelen van periodiek onderhoud. Zo voorkomt u niet alleen onnodige storingen en reparaties; u bespaart ook nog eens elektriciteit en verlengt de levensduur. Na de montage van uw warmtepomp in Alkmaar krijgt u dan ook de mogelijkheid om een abonnement voor service en onderhoud bij ons af te sluiten. Zo blijft uw installatie in topconditie.

Warmtepomp specialist nodig? Bel gerust.

Bent u op zoek naar een warmtepomp in Alkmaar? En wilt u een snelle en vakkundige installatie door een specialist? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur. Hiervoor belt u naar 072 303 4000, stuur ons een bericht via de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of via het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie