Warmtepomp Almere

Warmtepomp Almere specialist

Wilt u in Almere een warmtepomp laten plaatsen, waarmee u fors bespaart op de energiekosten en waarmee u ook direct uw ecologische voetafdruk verkleint? Onze warmtepompen zijn een uitstekend alternatief voor de CV-ketel. Dit komt vooral doordat ze energie uit de lucht halen. Ze verbruiken tot 80% minder energie uit traditionele energiebronnen. Een investering die u dus in een rap tempo terugverdiend heeft. Gebruik dan ook de fijne tools op deze website om alvast een eerste selectie te maken. Niet alleen particulieren, maar ook VVE’s, woningcorporaties en bedrijven kunnen in Almere bij ons komen voor een warmtepomp. Neem voor meer informatie gerust contact op met de adviseur van Totaal Gebouwbeheer.

Waarom een warmtepomp kopen?

Lucht heeft altijd energie, zowel in de zomer als in de winter. Met een warmtepomp kunt u die energie aan de lucht onttrekken, zodat u uw huis of bedrijf voordelig kunt koelen of verwarmen. Zodra u uw CV-ketel in Almere vervangt voor een warmtepomp, begint u dus meteen aan het besparen. Helemaal nu de technologie zover is ontwikkeld dat ook tapwater tot wel 60 graden bereid kan worden, zonder het extra te verwarmen met gas of elektriciteit.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Warmtepomp Almere – Onze voordelen

Niet alleen particulieren en bedrijven, maar ook wooncorporaties en VVE’s in Almere zijn bij ons aan het juiste adres voor het kopen, het onderhoud en de installatie van een warmtepomp. Elke situatie vraagt om maatwerk, dus maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur om erachter te komen welke warmtepomp voor u de beste keuze is. Daarbij bent u altijd verzekerd van deze fijne voordelen:

  • Vrijblijvende offerte
  • Gecertificeerde monteurs
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Particulieren en bedrijven
  • Groot assortiment A-merken

Eigen selectie maken

Vaststellen welke warmtepomp u in Almere nodig heeft? Dat is afhankelijk van diverse factoren. U moet hierbij denken aan uw energieverbruik, de afmetingen en de isolatiewaarde van uw woning. Met de tools op onze website kunt u makkelijk zelf de capaciteit berekenen en een model selecteren dat past bij uw wensen en uw situatie. Zo krijgt u snel een redelijke indruk van wat u nodig heeft. Uiteraard helpt onze specialist u met de uiteindelijk keuze.

Service en onderhoud abonnement

Kies voor het gemak en de voordelen van periodiek onderhoud. Zo voorkomt u niet alleen onnodige storingen en reparaties, u bespaart er ook mee op elektriciteit en u verlengt de levensduur van uw warmtepomp. Na de het installeren van de warmtepomp in Almere krijgt u dan ook de optie om een abonnement voor service en onderhoud bij ons af te sluiten. Zo blijft uw warmtepomp altijd in uitstekende staat.

Warmtepomp specialist in Almere nodig? Bel gerust

Bent u op zoek naar een warmtepomp in Almere? En wilt u een snelle en professionele installatie door een getrainde professional? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur. Hiervoor belt u naar 06-82956719, stuurt u ons een bericht via de mail info@totaalgebouwbeheer.nl of via het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie