Warmtepomp Amsterdam

Warmtepomp installateur Amsterdam

Zoekt u een vakspecialist in Amsterdam om een warmtepomp te laten installeren? Zodat u op de energierekening bespaart en ook nog eens beter bezig bent voor het milieu? Met een warmtepomp heeft u een mooi alternatief voor een CV-ketel. Deze haalt namelijk energie uit de lucht, waardoor nog maar voor 20% energie uit traditionele energiebronnen nodig is. Dit maakt het een investering die absoluut gaat lonen. Met de handige hulpmiddelen op onze website kunt u alvast een eerste selectie maken. Zowel particulieren, bedrijven, VVE’s als woningcorporaties zitten bij ons helemaal goed. Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een warmtepomp in Amsterdam? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de adviseur van Totaal Gebouwbeheer.

Warmtepomp kopen

Of het nu warm of koud is, in de lucht zit altijd energie. Een warmtepompinstallatie onttrekt deze aan de lucht, waardoor u elk seizoen voordelig uw woning of bedrijf kunt verwarmen of koelen. Vervang daarom uw CV-ketel in Amsterdam en kies voor een warmtepomp. Bovendien is het dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen nu mogelijk om ook water tot wel 60 graden te bereiden. Duur bijwarmen met elektriciteit of gas is dus verleden tijd.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Warmtepomp Amsterdam – Advies op maat

Bedrijven, particulieren, VVE’s en woningcorporaties in Amsterdam kunnen bij ons terecht voor het kopen, de montage en het onderhoud van een warmtepomp. Omdat iedere situatie anders is, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur. Hij komt dan bij u langs om te bekijken of het zich loont om een warmtepomp te laten installeren. U rekent met ons altijd op het volgende:

  • Groot assortiment A-merken
  • Particulieren en bedrijven
  • Gecertificeerde monteurs
  • Vrijblijvende offerte
  • Optioneel onderhoudscontract

Globale berekening maken

Welke warmtepomp installatie u in Amsterdam nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Waaronder de afmetingen van uw woning, uw energieverbruik en de isolatiewaarde. Met de handige tools op onze website, berekent u eenvoudig de benodigde capaciteit. Met een andere keuzetool stelt u vervolgens vast welk model het beste geschikt is. Zo kunt u zelf eenvoudig een eerste selectie maken.

Service en onderhoud warmtepomp

Met regelmatig onderhoud voorkomt u vervelende reparaties en storingen, maar wist u dat u er ook energie mee bespaart en dat u de levensduur van uw warmtepomp hiermee verlengt? Kies daarom voor gemak en zekerheid en sluit na de montage van uw warmtepomp in Amsterdam meteen een abonnement voor service en onderhoud bij ons af. Wij houden uw installatie in uitstekende staat!

Warmtepomp Amsterdam nodig? Bel ons!

Voor een snelle en eenvoudige installatie van een warmtepomp in Amsterdam, neemt u vrijblijvend contact op met onze adviseur. U bereikt ons telefonisch via 06-82956719. Of u stuurt ons een bericht via de mail info@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie