Warmtepomp Haarlem

Warmtepomp Haarlem | Particulieren en bedrijven

Overweegt u in Haarlem een warmtepomp te laten plaatsen? Hiermee kunt u fors besparen op uw energienota en ook uw ecologische voetafdruk verkleinen. Onze warmtepompen zijn een volwaardig alternatief voor uw CV-ketel, maar dan superzuinig! Ze halen namelijk energie uit de lucht, waardoor ze tot wel 80% minder energie uit traditionele energiebronnen gebruiken. Met de tools op onze website kunt u eenvoudig een eerste selectie maken. Iedereen in Haarlem kan door ons een warmtepomp laten plaatsen: woningcorporaties, particulieren, VVE’s en bedrijven. Voor meer informatie neemt u contact op met Totaal Gebouwbeheer.

Dé reden om een warmtepomp te kopen

Een warmtepomp is energiezuinig, omdat hij energie aan de lucht onttrekt. Zo kunt u uw huis of bedrijf in Haarlem voordelig verwarmen en koelen. Bij ons vindt u de modernste warmtepompen, die het water tot wel 60 graden kunnen verwarmen zonder dat hiervoor hoeft te worden bijverwarmd met elektriciteit of gas. Het is dus een volwaardig alternatief voor de vertrouwde CV-ketel, maar dan extreem energiezuinig.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer: ervaren installateur in Haarlem

Wij zijn een ervaren installateur van warmtepompen, die klaarstaat voor: bedrijven, particulieren, woningcorporaties en VVE’s in Haarlem. Bij ons vindt u alles onder één dak. Van het kopen en de montage van een warmtepomp, tot service en onderhoud. Hierbij zorgen wij altijd voor maatwerk, dus maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. Ook kunt u altijd rekenen op deze fijne voordelen:

  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte
  • Particulieren en bedrijven
  • Gecertificeerde monteurs
  • Groot assortiment A-merken

Zelf een voorselectie maken

Welke warmtepomp in Haarlem heeft u nodig? Dat wordt bepaald op basis van meerdere factoren, zoals: de afmetingen en isolatiewaarde van uw huis en uw energieverbruik. Gebruik de tools op onze website om alvast een voorselectie te maken, dan weet u al een beetje wat aansluit bij uw wensen. Voor de definitieve beslissing kunt u natuurlijk rekenen op de deskundigheid van onze specialist.

Abonnement service & onderhoud afsluiten

Sluit een abonnement voor periodiek onderhoud bij ons af. Dan voorkomt u niet alleen onnodige storingen en reparaties. Bovendien verbruikt een optimaal werkend apparaat minder stroom en verlengt u de levensduur. Na de montage van uw warmtepomp, bieden wij u dan ook de optie om contract voor service en onderhoud in Haarlem bij ons af te sluiten. Onze monteurs houden uw installatie in topvorm!

Afspraak maken met warmtepomp specialist

Voor een snelle en vlekkeloze installatie van een warmtepomp in Haarlem, neemt u contact met ons op. Hiervoor belt u vrijblijvend naar 072 303 4000, stuurt u een e-mail naar contact@totaalgebouwbeheer.nl of vult het contactformulier in.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie