Warmtepomp Hoofddorp

Warmtepomp in Hoofddorp door gecertificeerde monteurs

Bent u op zoek naar een warmtepomp in Hoofddorp? Dan kunt u terecht bij Totaal Gebouwbeheer. We staan voor zowel particulieren, bedrijven, instellingen, VVE’s en woningcorporaties klaar. Met het late installeren van een warmtepomp kunt u behoorlijk besparen op uw energierekening en u draagt bij aan een beter milieu. Een warmtepomp is dan ook een uitstekend alternatief voor de CV-ketel, maar dan met een heel hoog rendement! Doordat ze energie uit de lucht halen, verbruiken ze tot wel 80% minder energie. Met de handige hulpmiddelen op onze website maakt u makkelijk en snel een voorselectie. Meer weten of een vrijblijvende afspraak in Hoofddorp inplannen? Neem gerust contact met ons op.

Warmtepomp plaatsen in Hoofddorp

Doordat een warmtepomp energie uit de buitenlucht haalt, verbruikt deze weinig stroom. Hierdoor kunt u het binnenshuis voordelig koel houden en verwarmen. Onze moderne warmtepompen verwarmen bovendien ook water tot 60 graden. Extra verwarmen met gas of elektriciteit is dus niet langer nodig. Dit maakt het een volwaardig en energiezuinig alternatief voor de CV-ketel.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Onze voordelen voor u in Hoofddorp

Als ervaren installateur van warmtepompen, staan wij in Hoofddorp altijd voor u paraat. Kopen, montage, service en onderhoud: wij zijn uw one-stop-shop op het gebied van warmtepompen. Omdat elk pand uniek is, zorgen we altijd voor maatwerk. Met ons in de arm rekent u altijd op het volgende:

  • Groot assortiment A-merken
  • Gecertificeerde monteurs
  • Particulieren en bedrijven
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte

Snel bepalen welk model u nodig heeft

Wilt u weten welke warmtepomp u het beste kunt kiezen? Dat hangt af van diverse factoren. Zo speelt onder andere de grootte van uw woning of pand in Hoofddorp, de isolatie en uw energieverbruik een rol. Met de rekentools op onze website, berekent u eenvoudig de nodige capaciteit. Daarna kunt u een geschikt model selecteren. Zo heeft u alvast een goed beeld van de situatie.

Ons service- & onderhoudsabonnement

Voor periodiek onderhoud kunt u ook bij ons terecht. Zo worden onnodige reparaties en storingen voorkomen en beschikt u altijd over een optimaal werkende warmtepomp. Een goed werkend apparaat verbruikt namelijk minder stroom en gaat langer mee. Is dit iets voor u? Na de installatie van uw warmtepomp, bieden wij u de optie om een service en onderhoudscontract in Hoofddorp bij ons af te sluiten. Zo blijft uw installatie in topconditie!

Neem contact op met ons

Met ons bent u verzekerd van een professionele warmtepomp installatie door een gecertificeerde monteur in uw woning of pand in Hoofddorp. Voor een vrijblijvende afspraak of een vraag belt u ons op 06-82956719 of laat u een bericht achter via info@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie