Warmtepomp Hoorn

Warmtepomp Hoorn – Particulieren en bedrijven

Wilt u een warmtepomp laten installeren in uw woning of pand in Hoorn? Met een warmtepomp kunt u fors besparen op uw energienota en ook het milieu behoorlijk ontzien. Onze warmtepompen zijn een volwaardig alternatief voor uw CV-ketel, maar dan ook nog eens extra zuinig! Ze halen namelijk energie uit de lucht, waardoor ze tot zo’n 80% minder energie uit traditionele energiebronnen halen. Met de fijne hulpmiddelen op onze website kunt u eenvoudig en snel een eerste selectie maken. Zowel woningcorporaties, particulieren, VVE’s als bedrijven uit Hoorn kunnen voor een warmtepomp bij ons terecht. Voor meer informatie neemt u contact op met Totaal Gebouwbeheer.

Daarom kiest u in Hoorn voor een warmtepomp

Een warmtepomp is erg zuinig qua energie, omdat hij energie aan de lucht onttrekt. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand in Hoorn voordelig verwarmen en koelen. Bij ons vindt u daarvoor de meest moderne warmtepompen, die het water tot wel 60 graden kunnen verwarmen zonder dat u hiervoor extra moet verwarmen met elektriciteit of gas. Het is dus een compleet alternatief voor de ‘ouderwetse’ CV-ketel, maar dan bijzonder energiezuinig.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Totaal Gebouwbeheer – Ervaren installateur in Hoorn

Wij zijn bijzonder ervaren met de installatie van een warmtepomp We staan dan ook klaar voor bedrijven, particulieren, woningcorporaties en VVE’s in Hoorn. Bij ons vindt u alles onder één dak. Van het kopen en de installatie van een warmtepomp, tot service en onderhoud. Hierbij zorgen wij altijd voor maatwerk, dus maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. U rekent dan altijd op de volgende voordelen::

  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte
  • Particulieren en bedrijven
  • Gecertificeerde monteurs
  • Groot assortiment A-merken

Stel zelf uw selectie samen

Wat voor een warmtepomp in Hoorn heeft u nodig? Dat wordt vastgesteld naar aanleiding van verschillende factoren, zoals de grootte en de isolatiewaarde van uw woning/pand en uw energieverbruik. Gebruik de tools op de website om alvast een voorselectie te maken, dan weet u al enigszins wat past bij uw wensen. Voor de uiteindelijke beslissing kunt u natuurlijk altijd rekenen op de deskundigheid van onze experts.

Abonnement service & onderhoud afsluiten

Sluit een abonnement voor periodiek onderhoud aan uw warmtepomp in Hoorn bij ons af. U voorkomt daarmee niet alleen vervelende storingen en reparaties. Een optimaal werkend apparaat verbruikt minder stroom en u verlengt de levensduur van de warmtepomp. Na de montage van uw warmtepomp, bieden wij u dan ook de mogelijkheid om een contract voor service en onderhoud in Hoorn bij ons af te sluiten. Onze professionals zorgen er dan voor dat uw warmtepomp in topvorm blijft!

Afspraak maken voor warmtepomp installatie

Voor een snelle en vlekkeloze installatie van een warmtepomp in Hoorn, neemt u contact met ons op. Hiervoor belt u vrijblijvend naar 06-82956719, stuurt u een e-mail naar info@totaalgebouwbeheer.nl of vult u het contactformulier in.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie