Warmtepomp Schagen

Warmtepomp specialist Schagen | Vrijblijvende offerte

Zoekt u een installateur voor het plaatsen van een warmtepomp in Schagen? Dan kunt u terecht bij Totaal Gebouwbeheer. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, instellingen, VVE’s en woningcorporaties. Door het plaatsen van een warmtepomp kunt u flink besparen op uw energienota en u draagt bij aan een beter milieu. Warmtepompen zijn een volwaardig alternatief voor de CV-ketel, maar dan met een heel hoog rendement! Doordat ze energie uit de lucht halen, verbruiken ze tot wel 80% minder energie. Met de tools op deze website maakt u eenvoudig een voorselectie. Meer weten of een vrijblijvende afspraak in Schagen inplannen? Neem gerust contact op.

Warmtepomp kopen in Schagen

Doordat een warmtepomp energie aan de buitenlucht onttrekt, verbruikt hij maar weinig stroom. Hierdoor kunt u het binnen voordelig koel houden en verwarmen. Onze moderne warmtepompen kunnen bovendien ook water tot 60 graden verwarmen. Bijverwarmen met met gas of elektriciteit is dus niet meer nodig. Dit maakt het een volwaardig en energiezuinig alternatief voor de CV-ketel.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Kies voor: ervaren installateur Schagen

Als ervaren installateur van warmtepompen, staan wij in Schagen altijd voor u klaar. Kopen, montage, service en onderhoud: wij zijn uw one-stop-shop voor op het gebied van warmtepompen. Omdat elk gebouw uniek is, zorgen we altijd voor maatwerk. Bovendien kunt u altijd vertrouwen op deze fijne voordelen:

  • Groot assortiment A-merken
  • Gecertificeerde monteurs
  • Particulieren en bedrijven
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte

Snel zien welke model u nodig heeft

Wilt u weten welke warmtepomp u moet hebben? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen onder andere de afmetingen van uw huis in Schagen, de isolatie en uw energieverbruik een rol. Met de rekentools op onze website, berekent u eenvoudig de benodigde capaciteit waarna u een geschikt model kunt selecteren. Zo heeft u er alvast een goed beeld van.

Daarom een service & onderhoud abonnement

Ook voor periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Zo worden onnodige reparaties en storingen voorkomen en beschikt u altijd over een optimaal werkend apparaat. Een goed werkend apparaat verbruikt ook nog eens minder stroom en gaat langer mee. Is dit iets voor u? Na de montage van uw warmtepomp, bieden wij u de mogelijkheid om een service en onderhoudscontract in Schagen bij ons af te sluiten. Zo blijft uw installatie in topconditie!

Bel vrijblijvend warmtepomp specialist

Bij ons kunt u altijd rekenen op een vlekkeloze installatie van uw warmtepomp in Schagen door een gecertificeerde monteur. Voor een vrijblijvende afspraak of een vraag belt u ons op 072 303 4000 of laat u een bericht achter via contact@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie