Warmtepomp particulier

Advies van een expert

Twijfelt u als particulier of een warmtepomp voor u rendabel is? Neem dan contact op met de experts van Totaal Gebouwbeheer. Wij weten precies of het zin heeft om in uw specifieke situatie een warmtepomp aan te schaffen en wat dit kost. Met de handige tools op onze website krijgt u hier al een aardige indruk van. Maar wanneer u vrijblijvend een offerteaanvraag doet, komen we altijd bij u langs voor een inspectie. Neem daarom gerust contact met ons op en maak een afspraak.

Wilt u als particulier uw huis verduurzamen? Daar kan het kopen van een warmtepomp aan bijdragen. Deze haalt energie uit de buitenlucht om uw huis mee te verwarmen of koelen. Hiervoor wordt een klein beetje elektriciteit gebruikt, maar veel minder dan met de ouderwetse CV-ketel.

Vind de warmtepomp die bij u past

Welke unit voor u de beste oplossing is, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn er lucht/lucht, lucht/water en hybride warmtepompen. Hiermee kunt u koelen, verwarmen en in sommige modellen ook het tapwater verwarmen. Ook de afmetingen van de warmtepomp-unit spelen een rol, want deze moet natuurlijk wel ergens staan. In combinatie met het berekende vermogen, wordt er een geschikte warmtepomp geselecteerd.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Warmtepomp advies

Of een warmtepomp geschikt is voor uw woning is afhankelijk van een aantal factoren; zoals de isolatiewaarde van uw huis en het aanwezige afgiftesysteem in de vorm van radiatoren en eventueel de vloerverwarming. Omdat iedere situatie uniek is, is het belangrijk dat dit per huis bekeken wordt door een expert. Wij zullen daarom altijd langskomen voor advies. En om te kijken of het voor u als particulier loont om een warmtepomp te laten plaatsen. Kiezen voor Totaal Gebouwbeheer betekent:

  • Gecertificeerde monteurs
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende afspraak
Warmtepomp Totaal Gebouwbeheer

Warmtepomp capaciteit berekenen

Heeft u het type warmtepomp dat u als particulier nodig denkt te hebben bepaald? Dan is de volgende stap bepalen hoeveel capaciteit deze moet hebben. Gebruik hiervoor de handige keuzetool. Vul de gevraagde gegevens in en ontdek welk vermogen uw warmtepomp moet hebben.

Verduurzamen? Bel gerust voor meer informatie.

Wilt u weten of het voor u als particulier rendabel is om een warmtepomp te kopen en wat dit kost? Neem dan gerust contact op met de experts van Totaal Gebouwbeheer. U kunt ons vrijblijvend bellen op 072 303 4000, mailen via contact@totaalgebouwbeheer.nl of ons contactformulier invullen.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie