Warmtepomp zakelijk

Warmtepomp zakelijk | Gratis advies

Vraagt u zich af wat het zakelijk aanschaffen van een warmtepomp u oplevert? De experts van Totaal Gebouwbeheer kunnen u er alles over vertellen. Of het in uw situatie zin heeft om er één aan te schaffen, wat de geschatte besparing is en wat het u gaat kosten. Zo kunt u een weloverwogen afweging maken. Weten of het zakelijk aanschaffen van een warmtepomp voor u interessant is? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte en een advies op maat.

Warmtepomp kopen zakelijk

Wilt u uw bedrijf verduurzamen en besparen op de energierekening? Dan kan het kopen van een warmtepomp een goede investering zijn. Hiermee onttrekt u energie uit de buitenlucht, om binnen te verwarmen of koelen; sommige modellen kunnen ook het tapwater verwarmen tot 60 graden. Dankzij het hoge rendement ,wordt hiervoor wordt slechts klein beetje elektriciteit verbruikt. Zo kunt u behoorlijk besparen.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Daarom naar Totaal Gebouwbeheer

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies, wanneer u zakelijk en warmtepomp aan wilt schaffen. Alle pluspunten op een rij:

  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • Gecertificeerde monteurs
  • Optioneel onderhoudscontract
  • Vrijblijvende afspraak

Offerte aanvraag warmtepomp zakelijk

Bent u benieuwd wat de aanschaf en installatie van een warmtepomp u gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zelf beslissen of de investering rendabel is.

Tijdens een adviesgesprek onderzoeken we of het rendabel is om zakelijk een warmtepomp voor uw bedrijf aan te schaffen. Onze experts leggen u dan precies uit wat een warmtepomp is en hoe u daar voordeel uit kunt halen, voor uw bedrijf én het milieu! Hiervoor komen we altijd langs om een goede inschatting te kunnen maken. We bekijken of uw bedrijfspand

Subsidiemogelijkheden

Schaft u zakelijk een warmtepomp aan voor bestaande bouw? En is deze onderdeel van een warmtesysteem? Dan maakt u aanspraak op een ISDE subsidie van 500-2500 euro. De exacte hoogte is afhankelijk van het model dat u aanschaft. Door te kiezen voor een warmtepomp die op de Apparatenlijst Warmtepompen staat, weet u zeker dat uw subsidie wordt toegekend.

Meer weten over het zakelijk aanschaffen van een warmtepomp? Neem vrijblijvend contact op voor vragen of een gratis offerte. Hiervoor belt u naar 072 303 4000. Of stuurt u ons een bericht via de mail contact@totaalgebouwbeheer.nl of het contactformulier.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie