Airconditioning

Airconditioning

Heb jij een eigen woning of vakantiehuis? Of ben je gebouweigenaar, retailer of verantwoordelijk voor de technische installaties en ben je op zoek naar een professioneel en vakkundig bedrijf voor het realiseren van airconditioning?

Bij Totaal Gebouwbeheer ben je op het juiste adres voor een verbeterd binnenklimaat voor optimale comfort in je eigen huis, kantoor, school, hotel of ander gebouw.

Toekomstgericht met energiezuinige technologieën

Al onze airconditioning systemen beschikken stuk voor stuk over de hoogste energielabels en C.O.P. waarde, wat resulteert in een energiezuinige totaaloplossing met optimaal comfort en het hoogste rendement. Onze expertise en visie zorgt voor een verbetering van het binnenklimaat.

STAP 1: INTAKE

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De adviseur komt bij je langs en bepaalt samen met jou de optimale oplossing en aanpak voor installatie.

STAP 2: OFFERTE

U ontvangt van ons een opmaat gemaakte offerte waarbij duidelijk vernoemd wordt welke installatie wij u aanbieden met de nodige gegevens. Bij akkoord nemen we contact op voor een afspraak.

STAP 3: INSTALLATIE

Op de afgesproken dag van installatie zal de unit door een gecertificeerde monteur worden geïnstalleerd en krijg je een duidelijke uitleg hoe het systeem werkt.

STAP 4: SERVICE & ONDERHOUD

Na de installatie ontvang je van ons een digitaal oplever rapport met een optioneel vrijblijvend onderhoudscontract voor het behoud van de installatie.

Voor welke type gebouwen is het geschikt?

Het installeren van airconditioning kun je gemakkelijk en snel laten uitvoeren bij ons voor onderstaande gebouwen:

  • Voor een woning (nieuwbouw en bestaand)
  • Vakantiehuis
  • Retail sector
  • Zorginstellingen
  • Hotels
  • Overheidsgebouwen
  • Sport & recreatie gebouwen
  • Kantoorgebouwen
  • Schoolgebouwen

Een veelzijdig en uitgebreid assortiment

Wij werken met een veelzijdig en groot aanbod bestaande uit diverse A-merk airconditioning systemen. Bij ons vind je de oplossing voor zowel koeling als verwarming van het gebouw voor zowel particulieren en bedrijven.

Vind de airco die bij u past

Wist u dat er met een lucht/lucht warmtepomp, oftewel een airconditioning op een uitzonderlijke energie-efficiënte manier een perfect binnenklimaat bereikt kan worden?

Met onze airconditioning systemen bieden we verschillende manieren aan om uw leefomgeving te verbeteren. Bedien de unit via de infrarood afstandsbediening, de online-app op uw smartphone of spraakbesturingen via Alexa of Google Home. Bovendien filteren we negatieve milieufactoren zoals stof, pollen en vuil weg. Zo voldoet de luchtkwaliteit binnen aan de hygiënische normen. Een klimaatsysteem zorgt er niet alleen voor dat we ons beter voelen, maar heeft ook een gunstige invloed op onze gezondheid. In ruimten waar de lucht op de juiste manier gefilterd wordt, voel je je gewoon goed. Het samenspel tussen de geregelde luchttemperatuur, de aangename luchtvochtigheid en de aanpasbare luchtstromen zorgt voor een behaaglijk gevoel.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie