Over ons

Over Totaal Gebouwbeheer

Totaal Gebouwbeheer is een familiebedrijf wat erg op elkaar is ingericht en streeft naar een langdurige samenwerking door de beste kwaliteit te blijven leveren aan onze klanten.

Wij staan bekend om ons grote en betrouwbare netwerk waar wij al vele goede samenwerkingen mee zijn aangegaan.

Betrouwbaar

Totaal Gebouwbeheer werkt met een open online documenten structuur waarbij alle recente gegevens gemakkelijk zijn terug te vinden. Bij oplevering van de installatie worden alle revisie stukken gedigitaliseerd aangeleverd.

Wij staan bekend als een betrouwbaar bedrijf dat goed zijn werk levert. Door het digitale logboek zijn de oplever documenten van de geïnstalleerde systemen en onderhoudsrapportages duidelijk in beeld en kunt u deze indien controle makkelijk overhandigen.

Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor storingsdienst en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en informatie.

Bent u geïnteresseerd geworden in het aangaan van een samenwerking? Neem contact op via onderstaande gegevens, bellen of mailen wordt beiden gewaardeerd!

Certificaten

F-gassen cat. 1

Onze vakkundige monteurs zijn in het bezit van een  STEK-persoonscertificaat f-gassen.

Dit certificaat is verplicht voor iedere monteur die werkt aan koel- en klimaatregelingsapparatuur waarbij gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen vrij kunnen komen.

Met het persoonscertificaat f-gassen cat. 1 mag u conform de BRL 200 werken met f-gassen aan stationaire koel-, klimaatsystemen en warmtepomen, ongeacht de inhoud.

VCA

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn zeer belangrijke aandachtspunten.

Wij vinden het cruciaal dat het personeel bij elke klus zicht bewust is van het in stand houden of verbeteren van het niveau van veiligheid, gezondheid en milieu.

Daarom werken onze monteurs allemaal met een VCA-certificaat.

Wat klanten vertellen

  • Service: Airconditioner installeren
    Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

  • Laatst een order geplaatst en super snelle levering + installatie. Fijne gebruiksvriendelijke producten en hele aardige monteurs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie