Engineering

Verduurzaming

Het onderwerp verduurzaming komt voorbij op ieder social media platform en het nieuws staat er vol mee. Het is momenteel het gesprek van de dag en de grote vraag hiernaar heeft er dan ook voor gezorgd dat wij hebben besloten om onze expertise en ervaring toe te passen in de praktijk. Dit betekent dat wij zowel particulieren als bedrijven adviseren op het gebied van verduurzaming en helpen bij het realiseren van ieder zijn of haar ambitie of wens.

Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om vanaf het begin ontwerpen op te stellen die passen binnen het concept.

Heb jij het idee om een nieuwe woning of een bedrijfspand te bouwen? Dan weet je ook dat er veel situaties zijn waar je rekening mee moet houden. Een voorbeeld hiervan is de regelgeving die continu verschuift en wijzigt en dit verschilt dan ook tussen nieuwbouw en bestaande bouw.

Nieuwbouw

Doordat de wet- en regelgeving telkens blijft veranderen is het verstandig om een professionele en vakkundige partner in de hand te nemen. Een plan van aanpak vraagt namelijk voor de nodige expertise om een goedgekeurd concept en uiteindelijke realisatie te kunnen leveren. Ook heb je misschien zelf nog wensen en behoeften met betrekking tot comfort welke samen besproken kunnen worden. Wij staan klaar om je te helpen bij het verduurzamen en adviseren je bij het maken van belangrijke beslissingen.

Bestaande bouw

Kijkend naar de bestaande bouw is het ook zeer aantrekkelijk om energie te besparen. Hierdoor lever je niet alleen een bijdrage aan een groenere wereld, maar je bespaart tegelijkertijd op je financiële uitgaven. Maar dan komt de vraag natuurlijk ” Waar moet je beginnen? ” Wij kennen de markt en met ons stappenplan realiseren we gezamenlijk naar een gepast ontwerp.

Heb jij een oudere woning? Zo ja, dan is de kans groot dat bepaalde installaties toe zijn aan vervanging. Als dit het geval is dan kun je kiezen voor een duurzame en goedkopere oplossing. Bij het ontvangen van de eerste energienota na verduurzaming is het resultaat direct zichtbaar. Als dit interessant klinkt dan staan wij klaar om je te helpen bij het maken van uw keuze.

Berekeningen

De installateur heeft de belangrijke taak om het uitwerken van berekeningen en werktekeningen vooraf te realiseren, zodat onnodige kosten worden voorkomen. Ervaring en expertise zijn van groot belang voor het realiseren van een perfect eindresultaat. Het maken van de berekeningen neemt veel tijd in beslag, maar het is niet verstandig om hierop te bezuinigen.

Door te kiezen om de engineeringswerkzaamheden door Totaal Gebouwbeheer uit te laten voeren ben je verzekerd van de juiste basis van het ontwerp. Beschik je niet binnen jouw bedrijf niet over een calculatie en engineering afdeling zij wij de organisatie die u daarmee kunnen helpen.

Installatie tekeningen

Begin je binnenkort aan een nieuw project en moet je daarvoor beschikken over installatie tekeningen? Dan kun je bij ons kan je terecht voor alle wektuigbouwkundige installaties. Wij helpen u graag vanaf het ontwerp tot aan de revisietekeningen. Wij werken met slimme en professionele programma’s, wat ervoor zorgt dat wij een kwalitief hoogstaand eindproduct afleveren.

Benieuwd welke installatie wij kunnen uitwerken? Lees hieronder verder:

  • Hemelwaterinstallatie
  • Vuilwaterinstallatie
  • Drinkwaterinstallatie
  • Verwarmingsinstallatie
  • Gasinstallaties
  • Klimaatinstallaties
  • Ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties

Digitale aanlevering

Na het opstellen van alle tekeningen worden deze standaard digitaal worden aangeleverd. Indien het wenselijk is om de tekening op wit druk aan te leveren is het mogelijk om de tekeningen door ons uit te laten printen.

Offerte
Bellen
Mailen
Whatsapp

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie